Monday, September 2, 2013

Klicanje duhov in zakaj je to lahko nevarno

Sama imam že kar nekaj izkušenj z dušami umrlih, zato vas tudi opozarjam, da ne poskušajte klicati in se pogovarjati z duhovi, dušami preko ouija boardov, s kozarcem in kartonom, tablo, ipd. ker se lahko škodljivi duhovi, demoni prilepijo na vas in postanete od tega početja odvisni- ob vsaki težavi boste klicali in želeli nasvet od nje, kar vam lahko samo zmede um in v skrajnem primeru lahko postanete odvisni od nje, od vedeževalcev, kjer lahko izgubite samo veliko denarja, se še bolj zmedete in nikakor ne najdete več notranjega miru... lahko pa se vam celo pomrači um in vas lahko potem samo še odpeljejo v psihiatrično ustanovo. Nič dobrega ni v tem, čeprav na začetku zgleda obetavno. Raje urite svojo intuicijo, poslušajte sebe, božje v vas, vi imate vse odgovore, samo umiriti se je treba, da lahko slišite njen nežen tih glasek, ki spregovori samo v tišini, umirjenosti, človeku, ki je pozitivno naravnan.

Mediji so bolj izkušeni ljudje in se znajo, v večini primerov, tudi začititi pred vdori negativnih energij, demonov ipd. Prepustite to njim!


Posmrtno življenje v luči znanstvenega raziskovanja

V zadnjem času se poglobljeno ukvarjam s tem kam gremo po smrti. To se mi zdi predvsem pomembno zato, ker smo v tostranstvu zgolj največ 100 let (večina pa le okrog 70), kaj pa potem? Tu imamo torej idealno možnost, da čim več naredimo za svojo dušo. Ob mojem znanstvenem,  in poljudno-znanstvenem raziskovanju sem odkrila, da obstaja mnogo materiala na to temo. Ogromno zelo merljivih, konkretnih znanstvenih raziskav o izkušnjah ogromne množice ljudi, ki so izkusili klinično smrt, bodisi zaradi nesreče, samomora, a so se vrnili nazaj. Obstajajo tudi članki o ljudeh, ki z meditacijo zapuščajo svoje telo. Zelo zanimivo je, da imajo vsi po svetu zelo podobne izkušnje, ne glede na to ali so ateisti ali verni, le nekatere nianse doživljanja so drugačne.

Gre za to, da si opisujejo moment smrti kot čudovit trenutek, ki mu sledi močan občutek največje varnosti, vseprežemajoče ljubezni, občutek, ki ga nikdar ne želiš izgubiti...