Sunday, August 11, 2013

Moja življenjska Spoznanja




1.       Ne idealiziraj nikogar. Vsi smo samo ljudje z napakami.
2.       Ne delaj ničesar zato, da se boš poveličal v očeh drugih, temveč samo v očeh Boga.
3.       Ljudje slišijo samo tisto, kar želijo.
4.       Vsak živi v svojem filmu.
5.       Po smrti je lahko nebeško lepo, srednje, kot v vicah, ali pa zelo peklensko hudo (po mnogih pričevanjih ljudi, ki so bili za kratek čas klinično mrtvi). Predvsem hudo je, če narediš samomor, ker je to smrtni greh. Živi tako, da boš imel lep prehod in posmrtno življenje.
6.       Najpomembneje v tem Zemeljskem življenju je ljubiti nekoga in da nekdo ljubi tebe, te nosi v srcu in da mu je pomembno kaj se s teboj dogaja. Brez tega je vse ostalo nič.
7.       Imej želje, cilje in sanje, a pusti življenju, da teče, ne poskušaj česa izsiliti. Poslušaj intuicijo, svoj notranji glas, saj Bog najbolje ve, kaj je zate najboljše. Bog tudi ve, zakaj je točno ta človek najboljši mož/ žena zate.
8.       Če se zjutraj (z molitvijo, meditacijo, dihanjem) umiriš in umirjen začneš dan, boš veliko več naredil in tvoje življenje bo teklo brez večjih pretresov in kaosa, gladko, mirno.
9.       Sprejmi življenje, kot se ti ponuja in se zahvaljuj za vse lepe, dobre stvari.
10. Čisto vsak na tem svetu ima svoje poslanstvo in če se prepustiš Bogu, da te vodi do njega, te bo, vendar se moraš vsak dan zjutraj umiriti, da boš slišal svoj notranji glas, kakšno je tvoje poslanstvo.
11.Otroci obogatijo življenje na neizmerno čudovit način in kot obstaja obdobje zaljubljenosti v partnerja, se ob rojstvu otroka (eni prej eni kasneje) dejansko zaljubiš v svojega otroka z enako močno ljubeznijo, ki lahko partnerja neizmerno poveže in utrjuje v njuni ljubezni, če znata najti tudi čas in način, da vedno negujeta svojo ljubezen in sproti rešujeta morebitna nesoglasja.

No comments:

Post a Comment