Thursday, November 3, 2011

Prelomnice

Spletni dnevnik me rešuje, da prelomnice v življenjih naše družinice ne gredo kar tako mimo.
Torej, kot obljubljeno OBJAVA! Ker smo ravno okrog Halloweena in mi je bila slika mumije in način objave nosečnosti zvezdnice zelo všeč, kopiram:
I'M GOING TO BE A MUMMY (again ;) !

Torej, za tiste, ki slučajno še ne veste- naša družinica se bo kmalu povečala na 4 člane, saj pričakujemo novega otročička! Punčko! Jeeej, parček! Naš mali bo dobil sestrico! Zelo se veselimo, mami in hčerka se počutita super. Preko spleta smo si v izposojevalnici tudi izposodili napravico AngelSound, s pomočjo katere lahko za zelo nizko ceno cel mesec (seveda z možnostjo podaljšanja) poslušamo srček, premike, celo kolcanje naše male miške. Na tej povezavi si ga lahko najameš tudi ti: Najem AngelSound

Z našim sinčkom (zaenkrat še edinčkom) pa uživamo, se crkljamo in v miru uživamo v njegovih novih prelomnicah:
- pri 11 mesecih si shodil (bi že prej, pa te je mami bremzala, ker je bilo toliko padcev)
- od 13-ih mesecev dalje samostojno ješ z žlico
- razumeš že skoraj vse in znaš pokazati vse osebe okrog tebe (mami, oči, babi, dedi, teta) in tudi sebe, vse predmete okrog sebe (lučka, ura, slika, daljinec, čevlji, ...)
-znaš oponašati že zelo veliko živali: račko GA-GA, kuža HOV-HOV, muci MIJAV, kokoško KO-KO, kravico MU, za prašička tako luštno pohrkaš, da nas vedno vse nasmeješ
-in tudi samostojno pospraviš svoje igračke, knjigice in čevlje, če ti naročim,
- kadar mami kuha, moraš tudi ti "kuhati" v svojih lončkih,
-pridno ješ skoraj vso hrano (razen solata in krompir ti ne ustrezata), zanimivo- peso in koruzo pa imaš zelo rad.
Si precej umirjen- zjutraj mirno poješ in zraven gledaš risanke, zvečer se nasloniš name in sam zaspiš na kavču poleg mene, veliko tudi že razumeš in ubogaš, seveda pa si včasih (sploh, kadar si utrujen, malo trmast in siten, kot vsi otroci), ampak si pa gotovo med najbolj dobrovoljnimi!
Zanekrat te pazi dopoldan očka, popoldan mami, občasno tudi babi, kmalu pa bomo spet vsi skupaj, ko bo mami pričela s porodniško. Komaj čakam(o)! :)))
-

No comments:

Post a Comment